the BEST followers

Monday, January 9, 2012

tuii !!



salam kawan kawan . hari ni ade cerita best pnya . haha . tak sedih . tak kecewa . yang ni cerite happy . aku kene kaunseling dengan cigku ZAITON . bkn aku sorang . rmai lagi . the guys are DIN , ADI , MIZI , LIAS , PALEE , SAPIK , AMALINA . kesian kan kita orang . nak tahu pasal ape ? pasal tukar kelas . huhu . cigu bagi sikit penerangan kalau kiteorg tukar kelas . ape risiko yang kita orang dapat . dan macam macam lagi . cerita cikgu ZAITON membuat hati ku untuk berfikiran lebih terbuka . dan aku kini lebih selesa belajar . harap harap aku dapat masuk kelas pertama atau SBP atau MRSM korang doa doa kan yang terbaik untuk aku ae ? sayang korang . muahhhh <3



tadi pagi ada perhimpunan sekola seperti biasa . PERHIMPUNAN yang MENYEKSA kan kerana kerana kene diri selama SATU JAM SETENGAH . korang rase kaki aku lenguh tak ? of course la lenguh gila . kelas dah la paling atas dan hujung . tuiii la . penat nak mampos . kalo dua tahun kelas aku kat atas tu . bole kurus kot aku . hahha . oke back to the point . lepas abis je perhimpunan . ehh . bkan bkan . maksudnya sebelum nak abis perhimpunan . ada seorang hamba allah ni . tiba tiba datang sebelah aku . dengan membawa gunting . teros potong rambut aku yang semart ni . cam sial . nasib baek potong sikit je . bole repair balik . alhamdulilah . huhu . dah semart balik rambut aku . jangan jeles . huhu . lepas kene potong tu . semua kawan kawan
aku ketawa kan aku . taw la dieorg jeles . tak pena kene potong FREE macam aku ni . tuii la kawan . cam haram la korang .




lepas balik sekola . aku makan kejap pastu solat . lpas solat aku ikut mak bpak aku gi sekola mak aku . mak aku ade keje . aku tolong sikit . baek kan aku ? hahha . sebelom aku gi sekola mak aku . aku gi kdai jahit . aku sruh mak cik tu potong seluar aku . sebab besar sangat .

"nak potong macam mane dik ."
"potong macam ni bole tak"
"bole memang bole dik . tapi cikgu adik tak mara ke"
"takpe . pandai pandai la cover makcik"



lepas tu . mak cik tu bole bebel kat aku . perh . makcik tu dah macam cikgu plak . panas je aku dengo . huhu . hahah .

kla . dah penat . salam .

Sunday, January 8, 2012

SEDIH !!

salam kawan kawan . apa kaba ? sihat ? tajuk cite hari ni . SEDIH .




ksian kawan aku . sedih je . xpe kawan . jgn sedih2 . mngkin orang tu bkn jodoh ko . ko kn bole cari laen . bunga bkn sekuntum kumbang bkn seekor . ko kne ingat tu .





ak masih single lagi . ade sape2 nk tackle ak x ? hahah . grau jela . ak x suke couple . COUPLE itu HARAM . haha . aku nak couple time ak kawin . baru syok . romantik je kn . hahah .



oke la . smpi sini je . salam kawan kawan .

Friday, January 6, 2012

Today I am happy + sad + disappointed. Want to know why?

  • happy: because fara help me create header. although not very pretty. I am still satisfied. Thank you very much fara.


If you want to know. These pictures fara. beautiful? cute? think the usual + cute little. right right right. hahah.




  • sad + disappointed: I can not take biology. I want to do want to take the subject application. It may be approved. friends pray for the best for me ok. hope god bless you all. amin ~


I promised will do the best for SPM .




I promise to not disappoint everyone. especially my parents, my teachers, my family and my friends. I PROMISE.

Thursday, January 5, 2012

JANUARY 21 !!!



O , January 21 if you want to appear? I can not wait awaits. I want the entry to the SBP decision. Please understand me. I first entered the classroom in the school. I want to cheer my parents. I want my parents to study biological subjects. I want to become a doctor. How do you become a doctor , if biological subjects did not take ? correct this strange world.............

I moved !

I want to change schools SMKPS. The school is very fun. Good-bye to all my friends. I love you all.



IKLAS ~




ya allah . tolong la makbul kan doa hamba mu yang lemah ini . walaupun impian tidak tercapai . tapi aku tetap terima dengan redha dan iklas . semoga ada hikmah disebalik dugaan ini ya allah . amin ~ aku tetap bersyukur atas segala kurniaan mu kepada ku . harap ini akan mnjadi pngajaran kepada aku .